Werken bij ArtPub - ArtPub

Welkom bij ArtPub creatief uitgaan

Gezocht: workshopdocenten

De docenten van ArtPub zijn ontzettend belangrijk, want zij maken de avond. De ontspannen sfeer, de begeleiding: alles draagt bij aan de ervaring van onze deelnemers.

Bij ArtPub zijn we altijd op zoek naar nieuwe docenten, die samen met ons willen werken aan steeds verbeterende evenementen.

Dit ben jij:

  • een creatieveling: schilderen zit in je bloed;
  • een sfeermaker: je neemt makkelijk mensen mee in je enthousiasme, en voor een groep staan is geen probleem;
  • een flexibele werkkracht: je hebt ervaring met schilderen, je bent freelancer (pre) en je hebt een rijbewijs met auto (pre).

Kortom: ben jij de ambassadeur die we altijd gemist hebben? Stuur dan je motivatie en CV naar geraldine@artpub.nl

———————————————————————————————————-

Marketeer of growth hacker gezocht die houdt van een feestje!

Artpub is het snelgroeiende bedrijf achter hét creatieve avondje uit van dit moment. Artpub biedt iedereen een leuke avond in een gezellige cafes/restaurants waar een professionele artiest/docent je stap-voor-stap een mooi kunstwerk laat maken. Artpub werkt samen met kunstenaars en de horeca om iedereen een gezellige creatieve avond te laten beleven in heel Nederland. We organiseren ook creatieve en gezellige avonden uit voor particulieren en bedrijven. (www.artpub.nl)

Momenteel werken we met een enthousiast team van kunstenaars en professionals aan het vergroten van onze bekendheid. Hiervoor zijn we op korte termijn op zoek naar een marketeer en/of growth hacker die zin heeft om de groei verder te vergroten. De vacature is in eerste instantie voor een paar maanden ( 2-4) met uitzicht op vervolgcontracten. We zijn op zoek naar iemand die direct aan de slag wil.

Wie zoeken we
De functie staat open voor mensen met (ruime) ervaring met marketing en ook voor marketeers die kort van school komen maar snel effectief kunnen aanpakken. We willen onze dat onze marketing creatief is, maar ook schaalbaar, herhaalbaar en voorspelbaar. We zijn een startend bedrijf waarbij meerdere mogelijkheden bespreekbaar zijn.

Wat ga je o.a. doen?
Branding
Testen tekst-, e-mailmarketing-,
SEO- en viralstrategieën
Conversiepercentages verhogen
snelle groei van de gebruikersbasis
online community management
social media outreach
aansturen van klantenaanvraag

Hoe we de functie op korte termijn gaan inkleden staat nog open. Meerdere mogelijkheden zijn bespreekbaar. Salarisindicatie 2000-2500 euro bij fulltime. Locatie Utrecht Uithof. Mogelijkheden thuiswerk bespreekbaar. Je kunt je sollicitatie sturen naar: joris@artpub.nl

———————————————————————————————————-

Op het moment hebben we geen andere vacatures open staan. 

Als jij denkt dat je tóch iets kan toevoegen aan ArtPub, dan horen we het graag. Stuur je open sollicitatie en CV naar info@artpub.nl

Erg leuk om te doen heb er 2 keer aan meegedaan in Zaandam de Yadayada markt.

Carla Zijlstra, november 17, 2016

De workshop Dikke Dames schilderen is een echte aanrader. Het is heel leuk om creatief bezig te zijn. Erg leuk dat elke deelnemer zijn eigen interpretatie aan een schilderij kan geven en zo allemaal verschillende versies te zien als eindresultaat.  Echt super tof!

Marleen, Gemeente Capelle aan de ijssel, juni 26, 2017