Veelgestelde vragen - ArtPub

Welkom bij ArtPub creatief uitgaan

Veelgestelde vragen / FAQ

Wat is de prijs van de schilderworkshop?

De prijs staat bij de workshop in de agenda vermeld. De prijs is inclusief BTW en exclusief drankjes en hapjes. We hebben diverse tarieven:

Prijs met laag tarief (zondag t/m donderdag) met tickets met vroegboekkorting vanaf 29,50 en normaal ticket 34,50 euro

Prijs met hoog tarief (vrijdag en zaterdag) met tickets met vroegboekkorting vanaf 31,50  en 33,50 en normaal ticket 36,50 euro

Prijs XL workshop (3 uur) met tickets met vroegboekkorting vanaf 36,50 en normaal ticket 41,50 euro

Zou ik de workshop ook met cash mogen betalen?

Nee, helaas niet. Alle kaartjes kunnen alleen vooraf betaald worden via onze website. De betaalmogelijkheden zijn via Mollie of iDeal.

Hoe werkt het met vroegboekkorting?

De vroegboekkorting loopt altijd tijdelijk, met een beperkt aantal beschikbare kaartjes.

Zorg dat je er op tijd bij bent! Het kan gebeuren dat de datum nog niet verstreken is, maar er geen kaartjes meer zijn. Dit betekent dat het maximaal aantal vroegboektickets al bereikt is.

 Mag ik een ander schilderij schilderen tijdens de workshop?

Wij raden dit af tenzij je ervaring hebt met schilderen, maar houd er wel rekening mee dat de begeleiding alleen voor het aangegeven schilderij is en je dus zelfstandig moet werken. Als je weinig of geen ervaring met schilderen hebt, kan je het beste met het schilderij van de workshop mee doen.

Mag je tijdens een workshop eventueel dingen aan het schilderij veranderen?

Bij ArtPub mag je altijd je eigen draai geven aan jouw doek door bijvoorbeeld gebruik te maken van andere kleuren, details te veranderen of andere objecten erin schilderen. Niets moet, alles mag op je eigen doek.

Welke kleren moet ik aan?

Het is verstandig om niet je nieuwste kloffie aan te trekken. Je krijgt een schort om van ons, om je kleren te beschermen. Morsen kan natuurlijk nog steeds, er wordt geschilderd met acrylverf. Acrylverf moet je gelijk uitwassen met koud water als je een vlek maakt. Als je pas later verf in je kleren ontdekt, gaat het er niet tot nauwelijks uit.

Hoe lang duurt de schilderworkshop?

De meeste workshops duren twee uur. Bij de agenda staat de tijd aangegeven, per schilderij en locatie. De XL workshops zijn drie uur.

Ik kan niet komen, wat nu?

Als je niet kan komen, dan kan je in de agenda een andere workshop uitkiezen. Stuur dan ruim van te voren een mailtje naar info@artpub.nl.
Afmeldingen graag minimaal 48 uur van te voren doorgeven. Afmeldingen binnen 48 uur kunnen niet meer terugbetaald of verschoven worden.

Kan iemand anders mijn plaats innemen als ik zelf niet kan komen?

Ja, dat kan. Je hebt je aangemeld met jouw naam, dus je mag iemand anders in jouw plaats sturen. We vinden het wel prettig als je even aangeeft dat er een ander voor jou in de plaats langskomt.

Zijn er hapjes verkrijgbaar? Hoe werkt het?

In het café kun je verschillende kleine hapjes bestellen. Drankjes en hapjes bestel je bij de barmedewerkers die langs lopen tijdens de workshop. En aan het einde van de avond reken je je bestellingen af met het café.

Is het mogelijk om zelf drinken of hapjes mee te nemen?

Nee helaas niet. In het café mag je je eigen hapjes en drankjes niet meebrengen. Je kunt er voldoende bestellen.

Ik wil graag samen met mijn zoon of dochter komen, is dat mogelijk?

Ja hoor, kinderen zijn ook welkom vanaf 12 jaar.

Kan ik tijdens de workshop naast mijn vrienden zitten?

Wij hebben geen gereserveerde plaatsen, dus je mag gewoon zitten waar je wilt. Heb je een grote groep, zorg dan dat je op tijd bent als je naast elkaar wilt zitten.

Moet ik mij van tevoren aanmelden?

Ja. Via de website kan je je aanmelden en direct een ticket kopen voor een bepaalde avond.

Moet ik mijn ticket meenemen?

Nee dat hoeft niet perse. Bij binnenkomst zullen we je naam checken.

Hoe laat moet ik er zijn?

Gezellig dat je komt! Kom je iets eerder, dan heb je even rustig de tijd om in de sfeer te komen. Neem een drankje en kies een plekje uit. We starten precies op de aangegeven tijd zodat er voldoende tijd is om het schilderij te maken.

 Ik wil graag schilderen op mijn vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje:

Geen probleem, ArtPub verzorgt deze gezellige schilderworkshops ook op vrijgezellenfeestjes of teamuitjes. We komen langs op locatie of je kan een locatie bij ons uitzoeken.

Met hoeveel personen kan ik een privé evenement boeken?

Vanaf minimaal 8 personen kun je bij ArtPub een afdelingsuitje of een familie workshop plannen. Vraag dan een offerte aan via info@artpub.nl

Is het mogelijk om een teamuitje te boeken op een eigen locatie?

Als de locatie beschikt over tafels, stoelen en toegang tot water, dan komen wij naar jullie toe (min. 8 personen). Let er wel op dat stoelen met stoffen bekleding niet praktisch is. Wij nemen plastic kleden mee voor op de tafels en schorten voor alle deelnemers.

Kan ik een workshop als cadeau aan een ander geven?

Ja, dat kan. Wij verkopen ook cadeaubonnen. Stuur even een mail met je gegevens en aantal cadeaubonnen naar info@artpub.nl

Ik wil graag werken voor ArtPub

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en leuke workshopbegeleiders. Stuur een mail met je motivatie en CV naar geraldine@artpub.nl

Ik heb een café en wil graag de workshops van ArtPub plaats laten vinden in mijn café, is dat mogelijk?

Jazeker, we zijn altijd op zoek naar geschikte locaties voor onze workshops. Houd er rekening mee dat de schilderdocent verstaanbaar moet zijn voor de mensen. Een aparte ruimte in het café en voldoende licht is prettig werken. Stuur een mail naar geraldine@artpub.nl, dan nemen we contact met je op.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Via mail, Facebook, telefoon: op de contactpagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

 

Bewaren

Heel leuk! Lekker geschilderd en mooi om te zien dat iedereen met dezelfde instructies toch zijn eigen schilderij maakt.

Maria Hoven, oktober 17, 2015

Deze zondag was zo gaaf! Ik kende niemand, maar de band was gelijk goed. Iedereen dacht dat het nooit zou lukken, maar we hadden allemaal een fantastisch schilderij. Ik wil weer!

Treesie van den Bogaert, april 18, 2017