Over ons - ArtPub

Welkom bij ArtPub creatief uitgaan

Wij vinden dat iedereen creatief is.

Ja, ook jij.

Het probleem is natuurlijk dat we er allemaal ontzettend goed in zijn om smoesjes te verzinnen waarom we niks met die creativiteit doen. Je hebt er waarschijnlijk al een paar bedacht, of niet?

Sinds 2015 is het onze missie om kunst terug te brengen naar de mensen, om creativiteit weer simpel te maken. Hoe je dat doet? Om te beginnen kies je locaties uit die alles weten van een ontspannen sfeer: horeca. Daar voeg je een groep bevlogen kunstenaars aan toe, gemengd met een stap-voor-stap uitleg en voilà: een meesterwerk van een avond.

Het is ons streven om met elke workshop iemand versteld te laten staan van zijn of haar eigen schilderwerk. Om met elke workshop het creatieve leven en de vriendschap te vieren. Het draait om plezier, dan volgt de kunst vanzelf. Wij zijn je beste vriend of vriendin, die je uitnodigt voor een gezellig avondje uit.

Ga je mee?

Wij zijn ArtPub

Heel leuk! Lekker geschilderd en mooi om te zien dat hoewel dezelfde instructies toch iedereen zijn eigen schilderij maakt.

Maria Hoven, oktober 17, 2015

Wij hebben genoten van de workshop schilderen. De kunstenaar was goed op dreef en dat met zo’n grote groep, echt super gedaan!

Aernoud, ARAG, juni 26, 2017