Nieuws - ArtPub

Welkom bij ArtPub creatief uitgaan

Nieuws

Kleuranalyse: wat zegt je lievelingskleur over jou?

Geplaatst maandag 9 oktober 2017 by Thirza van der Lugt

We hebben het voor je uitgezocht!

Lees verder…

‘Achter de Doeken’ met Els Dikmans

Geplaatst woensdag 4 oktober 2017 by Thirza van der Lugt

In de rubriek ‘Achter de doeken’, stellen we graag onze kunstenaars aan je voor. Dit keer maak je kennis met Els Dikmans, onze bevlogen ArtPub-kunstenaar uit Brabant.

 

Lees verder…

Een dagje met…Geraldine!

Geplaatst dinsdag 20 juni 2017 by Thirza van der Lugt

Wie werken er eigenlijk bij ArtPub en waar vullen ze hun dagen mee? We laten graag zien wat er achter de schermen gebeurt. Deze keer kijken we mee met Geraldine, het zonnetje in huis.

Lees verder…

Waarom een avond offline gaan ontzettend goed voor je is

Geplaatst donderdag 13 april 2017 by Thirza van der Lugt

Het nummer dat u probeert te bereiken is offline…

Waarom een avond offline goed is

Technologie is fantastisch. Ik maak er elke dag gretig gebruik van: ik werk overdag op mijn laptop, blijf in contact met mijn vrienden dankzij mijn smartphone en ’s avonds hang ik voor de tv. Ontzettend makkelijk allemaal, maar eens in de zoveel tijd vraag ik me af of al die schermen wel goed voor me zijn. Nu zijn we bij ArtPub dol op offline, en daarom was het de hoogste tijd voor een onderzoekje. Ik ging op zoek naar redenen om wat vaker een avond offline te gaan en het internet liet me niet in de steek.

Lees verder…

‘Achter de doeken’ met Jannes Koetsier

Geplaatst donderdag 6 april 2017 by Thirza van der Lugt

Jannes Koetsier

In de rubriek ‘Achter de doeken’, stellen we graag onze kunstenaars aan je voor. Dit keer maak je kennis met Jannes Koetsier, onze nieuwste ArtPub-kunstenaar in Groningen. We stelden hem wat vragen en waren benieuwd naar zijn eigen werk.

 

Lees verder…

5x doen als het regent

Geplaatst donderdag 9 maart 2017 by Thirza van der Lugt

Doen als het regent

Hoewel de lente alweer in zicht is, lijkt het weer er nog niet echt naar. Vorige week zijn we nog getreiterd door een heuse storm en ook deze week regent het stug door. Wij hebben een aantal ideeën op een rijtje gezet waar jij een regenachtige dag makkelijk mee door zal komen!

 

Lees verder…

WINACTIE! Laat jouw ArtPub schilderij zien en win 2 kaartjes!

Geplaatst dinsdag 7 maart 2017 by Thirza van der Lugt

Winactie

Nadat we de winnares van de kleurwedstrijd op Facebook bekend hebben gemaakt, is het weer tijd voor een nieuwe winactie! Wil je kans maken op 2 kaartjes van ArtPub? Lees snel verder wat je moet doen!

Lees verder…

Video! How to: Kleuren mengen + inspiratie

College regenboog
Geplaatst woensdag 1 maart 2017 by Thirza van der Lugt

Heb je net een workshop gevolgd bij ArtPub en wil je thuis je schilderij nog een kleine touch-up geven? Of kreeg je op je vrije middag ineens zin om te schilderen, maar je hebt maar drie kleuren in huis? Geraldine vertelt in dit filmpje hoe je, met maar drie kleuren, een regenboog aan kleuren kan krijgen! Ook delen we wat inspiratie, om al die kleuren mooi op het doek te krijgen.

Lees verder…

Wie is de winnaar van de kleurwedstrijd?

Geplaatst woensdag 1 maart 2017 by sandra Schoneveld

In februari konden jullie meedoen met onze kleurwedstrijd. Er zijn veel kleurplaten naar ons gestuurd dus wij zijn nu druk bezig de origineelste of mooiste uit te zoeken.

Het was erg leuk om te lezen dat jullie het lekker ontspannend en leuk vonden om weer eens te kleuren.

Morgen maken we de winnaar bekend op Facebook!

Kleurwedstrijd

Bewaren

Bewaren

Teambuilding

Geplaatst maandag 2 januari 2017 by tien vu

Loopt alles nog niet soepel binnen het team bij de vereniging, stichting of andere plek waar samenwerken zo belangrijk is?

Maak samen één groot schilderij en gebruik creativiteit om samen tot een mooi resultaat te komen. Wij leggen alles stap voor stap uit zodat iedereen mee kan doen. Samenwerken met als resultaat een leuke herinnering die bij jullie zichtbaar opgehangen kan worden.

Bij ArtPub brengen we onze workshop schilderen en uitgaan samen. Op zo’n middag of avond kan er uitstekend aan de teamspirit worden gewerkt, zonder stress en met veel gezelligheid. Iedereen kan zich ontpoppen tot een ware kunstenaar. Lees verder…

Familiedag

Geplaatst maandag 2 januari 2017 by tien vu

Zin om iedereen van de familie weer eens te zien? Of ben jij dit jaar degene die de familiedag organiseert?  Bij ArtPub is er altijd wel een locatie te vinden die voor iedereen goed bereikbaar is.

Vanaf minimaal 8 ingeschreven personen kunnen jullie schilderen op een canvas doek van 40 x 50 centimeter. Je kunt van tevoren een schilderij uitkiezen uit onze collectie. Denk bijvoorbeeld aan de Dikke Dames, vrolijke kleurrijke dieren of Blond Amsterdam. Onze ArtPub-docent vertelt dan stap-voor-stap hoe je het schilderij maakt.

Bij onze locaties is het altijd mogelijk om vooraf of achteraf nog samen iets te eten of te borrelen. De familieleden die niet willen schilderen kunnen zonder inschrijving ook meekomen en iedereen aan het werk zien tijdens een lekker drankje.

Aan het einde van de workshop heeft iedereen zijn eigen schilderij die hij trots mee naar huis kan nemen!

Is het evenement bij jullie in huis of op een zelf gekozen locatie, dan nemen we natuurlijk alle schilder spullen mee. Uiteraard zijn jullie ook welkom op een van onze ArtPub-locaties. De prijs is exclusief hapjes en drankjes.

Andere feestelijkheden waarbij ArtPub je een gezellige avond kan bezorgen? Denk aan een babyshower, verjaardag of meiden avondje uit!

Contact

Wil je meer informatie? Neem vooral even contact met ons op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

schilder-6

Bewaren

Vrijgezellenfeest

Geplaatst maandag 2 januari 2017 by tien vu

Hoe leuk is het om met allemaal dames (of heren!) te schilderen met een glaasje champagne erbij tijdens een vrijgezellendag?Vanaf minimaal 8 personen kan dat bij ArtPub! We schilderen op een canvas doek van 40 x 50 centimeter. Je kunt van tevoren een schilderij uitkiezen uit onze collectie.

Denk bijvoorbeeld aan de Dikke Dames, vrolijke kleurrijke dieren of een ander vrolijk schilderij. Ook is het mogelijk om een naaktmodel te schilderen. Onze ArtPub-docent vertelt dan stap-voor-stap hoe je het schilderij maakt.

Aan het einde van de workshop heeft iedereen zijn eigen schilderij die hij trots mee naar huis kan nemen! Je kunt er ook voor kiezen om gezamenlijk één groot schilderij te maken. Dit is dan meteen een leuk cadeau voor de bruiloft als herinnering.

Is het evenement bij jullie in huis of op een zelf gekozen locatie, dan nemen we natuurlijk alle schilder spullen mee. Uiteraard zijn jullie ook welkom op een van onze ArtPub-locaties. De prijs is exclusief hapjes en drankjes.

Andere feestelijkheden waarbij ArtPub je een gezellige avond kan bezorgen? Denk aan een babyshower, verjaardag of meiden avondje uit!

Contact

Wil je meer informatie? Neem vooral even contact met ons op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

schilder-6

Bedrijfsinspiratie bij ArtPub

Geplaatst woensdag 21 september 2016 by tien vu

Ook voor het jaarlijkse bedrijfsuitje hebben wij de perfecte workshop. Als je eens wat anders wilt doen dan dineren of een bootcamp, biedt ArtPub de ideale combinatie van creativiteit en vermaak. Creativiteit laat een hele andere kant zien van je collega’s, bevordert de teamspirit en verlaagt de stress.

ArtPub is:

Laagdrempelig
Talent maakt niet uit – je verbeelding is genoeg

Gezellig
Samen met je collega’s eens iets anders doen

Flexibel
Wij komen naar de locatie van jouw keuze

Jij en je collega’s ontpoppen zich voor één dag tot kunstenaars, met een drankje binnen handbereik. Voeg daar een ervaren begeleider en een fijne locatie aan toe en de dag kan niet meer stuk! ArtPub kan jouw bedrijf een unieke ervaring bezorgen die feilloos aansluit op de wensen en behoeften van de groep.

Wij regelen alles voor je: schuif aan en laat je verrassen!

 

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, dan overleggen we graag over de mogelijkheden.

Contact

Wil je meer informatie? Neem vooral even contact met ons op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

schilder-6

Deze zondag was zo gaaf! Ik kende niemand, maar de band was gelijk goed. Iedereen dacht dat het nooit zou lukken, maar we hadden allemaal een fantastisch schilderij. Ik wil weer!

Treesie van den Bogaert, april 18, 2017

Bedankt Loes, voor de heerlijk ontspannen schilderavond in Den Bosch. Fijn om mijn eigen idee uit te kunnen werken!

Edith Böcker, mei 27, 2016