Naaktmodel schilderen - ArtPub

Welkom bij ArtPub creatief uitgaan

Zoek je een leuke, gezellige én verrassende invulling voor een vrijgezellendag? Kies voor ArtPub. In overleg met onze kunstenaar kies je een schilderij uit dat je mooi vindt. Liever gewaagder en spannender? Schilder dan een naaktmodel na!

Blijvende herinnering

Geef de aanstaande bruid een blijvende herinnering. Terwijl ze denkt dat ze een creatieve schildermiddag gaat beleven, verschijnt er opeens een naaktmodel. Wat een hilarische en onverwachte wending van deze vrijgezellendag! Na de eerste indrukken, kunnen jullie aan de slag en het model naschilderen. ArtPub-docenten helpen jullie daarbij. Iedereen neemt zijn eigen kunstwerk mee naar huis.  En dat niet alleen: over deze middag praten jullie nog héél lang na.
Beleef ook een middag of avond vol humor en vrolijkheid, en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een naaktmodel schilderen kan op een van onze locaties. Of we komen naar de locatie van jullie keuze.

Ik vond de workshop schilderen echt heel leuk. De begeleiding deed het erg goed. Iedereen was positief verrast over het eindresultaat Ik geef de workshop een dikke 9!

Renzo, Gemeente Duiven, juni 8, 2017

We had so much fun painting with you all! I will certainly be returning to more of your workshops and will highly recommend that everyone gives it a try.

Kelly Tierney, februari 14, 2016