Donderdag 14 december Dikke Dames Lol - ArtPub

Welkom bij ArtPub creatief uitgaan

Donderdag 14 december Dikke Dames Lol

donderdag 14 december 2017
14-12-17
19:40
  • Dikke Dames Lol
    december 14, 2017
    19:40 - 22:00

Deze dames maken overal een feestje van! Zolang er goed gezelschap, iets te kletsen en wat te drinken is, heeft dit drietal de grootse lol.

Mooi, want zo denken wij er ook over.

Volg het goede voorbeeld van de Dikke Dames en kom een gezellig schilderij maken bij ArtPub. Wij leveren de sfeervolle locatie, het materiaal en een top docent: het enige wat jij nog hoeft te doen is een drankje bestellen en het naar je zin hebben. Geen ervaring nodig, dus iedereen is welkom.

Makkelijk, toch?

Bestel snel je kaartje, dan kan het plezier beginnen!

Creatief uitgaan met ArtPub

ArtPub draait om ontspannen uitgaan. Wij vinden dat creativiteit hand in hand gaat met plezier hebben: de kunst volgt dan vanzelf. Neem dus je vriend(in) of collega’s mee en beleef samen een gezellig en creatief uitje!

In het gezellige Grand Café Soestdijk te Soest gaan we ontspannen aan de slag. Je schildert met acrylverf op een doek van 40×50 centimeter. Vanaf 19:40 uur hebben we alle spullen klaar staan, maar kom gerust eerder. Bestel alvast een drankje/hapje en kom in de sfeer. De workshop is van 20:00 uur tot 22:00 uur.

 

Kaartjes bestellen

Kies hierboven in het scherm de kaartje(s) van je keuze. Klik op ‘Registreer nu’ en vul je gegevens in. Door de registratie/bestelling af te ronden, maak je via iDEAL een beveiligde verbinding met je bank. Doorloop de stappen om de betaling uit te voeren. De bevestiging ontvang je in je mailbox.

Kaartjes bestellen

Kies hierboven in het scherm de kaartje(s) van je keuze. Klik op ‘Registreer nu’ en vul je gegevens in. Door de registratie/bestelling af te ronden, maak je via iDEAL een beveiligde verbinding met je bank. Doorloop de stappen om de betaling uit te voeren en keer daarna terug naar de website van ArtPub om de registratie te voltooien. De bevestiging ontvang je in je mailbox.

Locatie:

Grand Café Soestdijk, Vredehofstraat 6, 3761 HB, Soest

Grand Café Soestdijk is een gemeentelijk monument en ontleent zijn naam aan het er schuin ertegenover gelegen Paleis Soestdijk. Je kan onder het genot van een heerlijke

Rachel

docent foto

Artistiek in: het overbrengen van emotie en dynamiek in mijn werken

Inspiratie komt van: de oude meesters en modefotografen

In mijn vrije tijd: genieten van het zonnetje op een terras of het bezoeken van nieuwe steden om mijn inspiratie te doen bloeien

Artistieke achtergronden: Van kleins af aan met kunst bezig gehouden, daarnaast ook op de kunstacademie les gevolgd en later gespecialiseerd in de schilder- en tekenkunsten.