Dikke Dames schilderen Workshop - Artpub

Welkom bij ArtPub creatief uitgaan

Wie kent ze niet? De razend populaire schilderijen van de Dikke Dames. Je ziet ze overal hangen in cafés, restaurants en huiskamers. Verschillende soorten en van verschillende kunstenaars. De Dikke Dames zijn altijd vergezeld van een glaasje wijn, hapje eten of een lekker taartje. De schilderijen stralen één en al gezelligheid uit. Dat zal het succes dan ook kunnen verklaren.

Dikke Dames Schilderen workshop

Wist je dat je deze schilderijen ook zelf kunt maken? Een nieuwe manier van creatief uitgaan. Het is het nieuwe concept van Artpub en ze organiseren verschillende schilderworkshops op locatie en daar zitten geregeld een workshop Dikke Dames schilderen tussen.  Zeg maar, je eigen gezelligheid creëren op canvas. Zo’n creatief-avondje-uit vindt plaats in een gezellige kroeg of restaurant. Dat is helemaal de natuurlijke habitat van de dikke dames. Neem een lekker glaasje wijn met een hapje en je bent helemaal in de juiste sferen om je eigen dames op je doek te zetten.

Deze Dikke Dames schilderen workshop kan je met vrienden, individueel of als bedrijfsuitje inplannen. Op de website van artpub kun je de activiteiten voor de komende maanden in de agenda nalopen op je favoriete schilderij. Voor een familiedag of vrijgezellenfeest is dit natuurlijk ook leuk. Neem dan even contact met Artpub op en dan kan er van alles geregeld worden.

Bedankt Loes, voor de heerlijk ontspannen schilderavond in Den Bosch. Fijn om mijn eigen idee uit te kunnen werken!

Edith Böcker, mei 27, 2016

Ik heb net een ongelooflijk gezellige avond gehad bij de workshop in Arnhem. Goede kundige begeleiding en gezellige sfeer. Met als cadeautje een verrassend schilderij.

Suzanne Barthel, oktober 4, 2016