Algemene voorwaarden - ArtPub

Welkom bij ArtPub creatief uitgaan

 1. Het reserveren van een workshop houdt in dat u de toepasselijkheid van onze algemene voorwaarden aanvaardt.
 2. De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s, inclusief BTW voor particulieren, voor bedrijven en inclusief eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.
 3. ArtPub behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.
 4. De prijzen van het product, zoals vermeld op de website, zijn voor ArtPub bindend voor de op dat moment door de klant verstrekte opdracht.
 5. Alle onderdelen en foto’s zijn onderhevig aan onze copyright richtlijnen.
 6. Workshops voor privé evenementen: er kan een optie worden genomen voor een workshop op een specifieke dag. Deze offerte is enkele dagen van kracht, afhankelijk van de workshop datum.
 7. Als u met minder personen komt dan opgegeven, wordt dat bedrag niet in mindering gebracht. Dit in verband met inkoop van materiaalkosten en reserveringskosten.
 8. Betaling geschiedt vooraf via de website.
 9. Bij de workshop zitten geen drankjes en hapjes. De aangegeven prijs is exclusief drankjes en hapjes.
 10. Als u met meerdere personen komt dan geboekt, kunnen de mensen  niet meedoen met de workshop. Wij nemen de materialen per boeking/per persoon mee. Extra personen  moeten een ticket online bestellen.
 11.  Een wederzijdse schriftelijke bevestiging per mail voor een workshop is bindend, voor zowel ArtPub als de opdrachtgever.
 12.  Betaling: Het bedrag van de workshop dient uiterlijk 1 week voor de aanvang van de workshop betaald te zijn door overschrijving op onze bankrekening, tenzij anders overeengekomen.
 13. ArtPub behoudt zich het recht voor om bij te weinig deelnemers de workshop te annuleren. Dit gebeurt minimaal 48 uur van tevoren. Je kan er dan voor kiezen om je geld terug te vragen of een nieuwe workshop te kiezen.
 14. Als je onverhoopt niet naar de workshop kunt komen, moet je dit minimaal 48 uur van tevoren melden in verband met inkoop van materiaalkosten en reserveringskosten. Als je je afwezigheid korter dan 48 uur van tevoren bij ons meldt, berekenen wij het gehele boekingsbedrag door en krijg je geen geld terug.
 15. Bij een workshop op locatie dient de klant zelf te zorgen voor: de tafels, stoelen, aanwezigheid van toilet en water en drankjes. Er komen extra reiskosten bij van 0,30 cent per km heen en terug.
 16. Komt de klant te laat op een workshop dan wordt de officiële eindtijd, zoals afgesproken, aangehouden.
 17. Komt de klant niet opdagen op een workshop dan is er geen recht op geld terug.
 18.  Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.
 19. ArtPub zal de door u verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk behandelen. Wij zullen de gegevens niet doorgeven aan derden. Bij het plaatsen van een workshop hebben wij uw naam en adres nodig om de factuur te kunnen opmaken. Voor statistische doeleinden worden bezoekersstatistieken van de site bijgehouden. Deze informatie is echter algemeen van aard en valt niet te herleiden tot de individuele bezoeker.
 20. Op het moment dat je deelneemt aan één van ArtPub’s winacties, stem je in met de voorwaarden die gesteld worden in onze disclaimer.

“Dinsdagavond 17 oktober workshop Dikke Dames Borrel gedaan. Was super leuk om te doen. Goeie uitleg.
Heb nog nooit geschilderd maar ik heb toch maar mooi 3 dikke dames tevoorschijn getoverd.
Voor herhaling vatbaar en echt een aanrader !”

Hetty Dirkx, oktober 23, 2017

Heel leuk! Lekker geschilderd en mooi om te zien dat iedereen met dezelfde instructies toch zijn eigen schilderij maakt.

Maria Hoven, oktober 17, 2015