Privé evenementen - Artpub - Schilderworkshops voor groepen

Welkom bij ArtPub creatief uitgaan

Familiedag

Samen met je kleinkinderen, nichten, neven, opa’s en oma’s aan de schilder! De schilderworkshops van ArtPub zijn een leuke dagactiviteit op een familiedag of familieweekend. Van tevoren kiezen we een schilderij uit die voor iedereen haalbaar is, dus ook voor de kids. We schilderen op een canvas doek van 40 x 50 centimeter.

Je kan ook uit één van onze andere creatieve workshops kiezen. Zo heb je de keuze uit het pimpen van een kabouter, Hollandse koe, baboesjka’s, een Ibiza tas, servies beschilderen en nog veel meer! Vraag ook gerust naar de mogelijkheden. Er komen namelijk steeds weer nieuwe creatieve workshops bij! Ook hebben we voor de kerstperiode hele toepasselijke workshops zoals een rendier pimpen zoals Rudolph of een hippe kerstkrans maken.

Andere feestelijkheden waarbij ArtPub je een gezellige avond kan bezorgen? Denk aan een babyshower, verjaardag of meiden avondje uit!

Vrijgezellenfeest
Hoe leuk is het om met allemaal dames (of heren!) te schilderen met een glaasje champagne of wellicht wel een cocktail tijdens een vrijgezellendag? Je kunt van tevoren een schilderij uitkiezen uit onze collectie.

Denk bijvoorbeeld aan de Dikke Dames, vrolijke kleurrijke dieren, een bekende plek in de regio of een oud meesterwerk. Ook is het mogelijk om een naaktmodel te schilderen.

Bekijk onze verschillende ArtPub-locaties.

Contact

Wil je meer informatie? Neem vooral even contact met ons op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Erg leuk om te doen heb er 2 keer aan meegedaan in Zaandam de Yadayada markt.

Carla Zijlstra, november 17, 2016

Gezellige avond gehad en The Crazy Cow geschilderd in IJsselstein zeker voor herhaling vatbaar.

Jessica Bus, september 3, 2016