Over ons - ArtPub

Welkom bij ArtPub creatief uitgaan

Het idee om in cafés te schilderen ontstond doordat onze workshops in cafés erg leuk waren. Ook wisten we dat dit soort avonden in het buitenland heel populair waren. Dat was het moment waarop wij besloten hier ArtPub te starten. Een nieuwe manier van creatief uitgaan.

ArtPub is meer dan een avondje of middagje schilderen, het is FUNART. Inspirerende en gezellige kunstenaars, leuke cafés en gezellige mensen om je heen. Je geniet van een lekker drankje of hapje en we zorgen dat je met een beetje creativiteit je eigen unieke schilderij maakt.

Lokale kunstenaars inspireren en helpen je stap-voor- stap om je eigen meesterwerk te creëren. Denk aan een Picasso, De Dikke Dames of draag zelf een schilderij voor dat je graag zou willen maken.

In onze gezellige cafés en restaurants organiseren we regelmatig momenten waar we elke keer een bekend of mooi schilderij behandelen dat beginners kunnen maken. Met onze stap -voor-stap methode kunnen zelfs mensen die nog nooit een kwast hebben aangeraakt toch een mooi schilderij maken. Neem leuke vrienden, collega’s of familie mee of kom alleen en ontmoet nieuwe mensen in de buurt.

Het creatieve team van ArtPub bestaat uit kunstenaars op locatie en 5 die werken vanuit Utrecht om het allemaal op rolletjes te laten verlopen. Allen met een groot hart voor creativiteit en kunst en voor onze schilderende deelnemers.

We had so much fun painting with you all! I will certainly be returning to more of your workshops and will highly recommend that everyone gives it a try.

Kelly Tierney, februari 14, 2016

Bedankt Loes, voor de heerlijk ontspannen schilderavond in Den Bosch. Fijn om mijn eigen idee uit te kunnen werken!

Edith Böcker, mei 27, 2016