Nieuws - ArtPub

Welkom bij ArtPub creatief uitgaan

Nieuws

Een dagje met…Geraldine!

Geplaatst dinsdag 20 juni 2017 by Thirza van der Lugt

Wie werken er eigenlijk bij ArtPub en waar vullen ze hun dagen mee? We laten graag zien wat er achter de schermen gebeurt. Deze keer kijken we mee met Geraldine, het zonnetje in huis.

Naam: Geraldine
Baan: Creatief & Operationeel Manager
Over Geraldine: Met een achtergrond in de zakenwereld, besloot Geraldine een paar jaar geleden dat werken met creativiteit haar werkdagen een stuk leuker maakte. Sindsdien zet ze zich met hart en ziel in om kunst weer voor iedereen te maken.
Favoriete moment van de werkdag: inspiratie krijgen van nieuwe kunstenaars of leuke workshops.

Als Creatief & Operationeel Manager bij ArtPub kan je 24 uur per dag bezig zijn. Er zijn zoveel leuke nieuwe ideeën uit te voeren en gezellige workshops te plannen, dat borrelt de hele dag vrolijk door.

 

Elke dag is anders, maar lees hieronder hoe een willekeurige dinsdag bij mij gaat.

 

7:00 De wekker! Goedemorgen!

Ik trommel al m’n mannen uit bed. Voordat jullie rare dingen gaan denken, ik leef met man en twee zonen gelukkig samen onder één dak. We voederen slaperige jongens en vullen de broodtrommels en daaahàg weg zijn ze, vertrokken voor hun eigen ‘werkdag’.

Ik check eerst mijn mail, bel wat bestellingen door en vertrek dan naar kantoor. Eerst een werkoverleg met Joris. Altijd weer goed om elkaar bij te praten over alle fundamentele zaken rondom ArtPub: waar staan we voor en waar gaan we heen. Eind 2015 begonnen we dit avontuur en inmiddels zijn we behoorlijk gegroeid.

10:00 Overleg

Tijd voor een overleg met Niels, onze wervingsman! Er komen aansluitend een paar leuke kandidaten op gesprek die ons team wellicht kunnen gaan versterken en ook zetten we onze 68e grand café als locatie op de agenda. Je hoeft als workshop deelnemer nu echt niet ver meer te rijden voor de dichtstbijzijnde ArtPub locatie en we gaan de afstand steeds kleiner maken.

12:30 Lunch

Het zonnetje schijnt, dus op naar buiten! Bij ons voor de deur staat een aantal picknicktafels en als we het goed spelen, kunnen we precies met z’n allen in de zon eten. Lekker!

 

13.30 We overleggen vrolijk door

Het volgende overleg is met Jeannot, verantwoordelijk voor de privé en zakelijke workshops van zowel particulieren als bedrijven. Het vrijgezellenseizoen is in volle gang en ook de bedrijven plannen diverse teambuildingssessies met een creatieve insteek. Wisten jullie al dat ArtPub naast de welbekende schilderworkshops ook genoeg andere creatieve workshops aanbiedt? Heb je binnenkort een leuke dag met collega’s of vriendinnen, kijk dan eens op onze pagina.

 

15:00 De file vooruit

Ondertussen weer in de auto bel ik met één van onze kunstenaars. Ze werkt al een tijdje bij ArtPub en kan nog altijd erg enthousiast vertellen over haar workshops en de belevenissen die daarmee samen gaan. Altijd weer fijn om te horen dat ze helemaal in haar element was en de groep vrolijk naar huis ging.

 

16:00 Op weg naar Eemnes

Eenmaal thuis bereid ik me voor op de workshop van deze avond in Eemnes. Vanavond starten twee nieuwe kunstenaars; Rachel en Lara. Het zijn twee goede vriendinnen die elkaar kennen via de kunst en deze vacature graag samen wilden oppakken. Ik leg een flinke stapel schorten en flyers voor hen neer. Na een snel avondmaal op weg naar Eemnes. Geen file, ook wel eens lekker!

20:00 Aftrap workshop

De twee nieuwe docenten zijn er helemaal klaar voor en hebben alles tot in de puntjes voorbereid. Lara trapt af en de groep reageert heel goed op haar vrolijke en vakkundige leiding. Waar de ene deelnemer nog wat zenuwachtig roept dat ze echt al jaren niets creatiefs gedaan heeft, zie je de ander al druk schilderen. Na een paar minuten zie je een ontspannen vrolijke sfeer ontstaan en iedereen gezellig keuvelend de instructies opvolgen. Na de pauze neemt Rachel het stokje over en komen de schilderijen langzaam tot leven. Ware kunstwerken worden het.

Nadat de deelnemers allemaal met hun eigen creatie naar huis zijn gegaan, nemen wij nog een lekker glaasje wijn en evalueren de geslaagde avond. Ik neem afscheid van de dames en tevreden keer ik weer huiswaarts. Morgen weer zo’n dag, kom maar op!

Waarom een avond offline gaan ontzettend goed voor je is

Geplaatst donderdag 13 april 2017 by elze

Het nummer dat u probeert te bereiken is offline…

Waarom een avond offline goed is

Technologie is fantastisch. Ik maak er elke dag gretig gebruik van: ik werk overdag op mijn laptop, blijf in contact met mijn vrienden dankzij mijn smartphone en ’s avonds hang ik voor de tv. Ontzettend makkelijk allemaal, maar eens in de zoveel tijd vraag ik me af of al die schermen wel goed voor me zijn. Nu zijn we bij ArtPub dol op offline, en daarom was het de hoogste tijd voor een onderzoekje. Ik ging op zoek naar redenen om wat vaker een avond offline te gaan en het internet liet me niet in de steek.

Lees verder…

‘Achter de doeken’ met Jannes Koetsier

Geplaatst donderdag 6 april 2017 by elze

Jannes Koetsier

In de rubriek ‘Achter de doeken’, stellen we graag onze kunstenaars aan je voor. Dit keer maak je kennis met Jannes Koetsier, onze nieuwste ArtPub-kunstenaar in Groningen. We stelden hem wat vragen en waren benieuwd naar zijn eigen werk.

 

Lees verder…

5x doen als het regent

Geplaatst donderdag 9 maart 2017 by elze

Doen als het regent

Hoewel de lente alweer in zicht is, lijkt het weer er nog niet echt naar. Vorige week zijn we nog getreiterd door een heuse storm en ook deze week regent het stug door. Wij hebben een aantal ideeën op een rijtje gezet waar jij een regenachtige dag makkelijk mee door zal komen!

 

Lees verder…

WINACTIE! Laat jouw ArtPub schilderij zien en win 2 kaartjes!

Geplaatst dinsdag 7 maart 2017 by elze

Winactie

Nadat we de winnares van de kleurwedstrijd op Facebook bekend hebben gemaakt, is het weer tijd voor een nieuwe winactie! Wil je kans maken op 2 kaartjes van ArtPub? Lees snel verder wat je moet doen!

Lees verder…

Video! How to: Kleuren mengen + inspiratie

College regenboog
Geplaatst woensdag 1 maart 2017 by elze

Heb je net een workshop gevolgd bij ArtPub en wil je thuis je schilderij nog een kleine touch-up geven? Of kreeg je op je vrije middag ineens zin om te schilderen, maar je hebt maar drie kleuren in huis? Geraldine vertelt in dit filmpje hoe je, met maar drie kleuren, een regenboog aan kleuren kan krijgen! Ook delen we wat inspiratie, om al die kleuren mooi op het doek te krijgen.

Lees verder…

Wie is de winnaar van de kleurwedstrijd?

Geplaatst woensdag 1 maart 2017 by sandra Schoneveld

In februari konden jullie meedoen met onze kleurwedstrijd. Er zijn veel kleurplaten naar ons gestuurd dus wij zijn nu druk bezig de origineelste of mooiste uit te zoeken.

Het was erg leuk om te lezen dat jullie het lekker ontspannend en leuk vonden om weer eens te kleuren.

Morgen maken we de winnaar bekend op Facebook!

Kleurwedstrijd

Bewaren

Bewaren

Teambuilding

Geplaatst maandag 2 januari 2017 by tien vu

Loopt alles nog niet soepel binnen het team bij de vereniging, stichting of andere plek waar samenwerken zo belangrijk is?

Maak samen één groot schilderij en gebruik creativiteit om samen tot een mooi resultaat te komen. Wij leggen alles stap voor stap uit zodat iedereen mee kan doen. Samenwerken met als resultaat een leuke herinnering die bij jullie zichtbaar opgehangen kan worden.

Bij ArtPub brengen we onze workshop schilderen en uitgaan samen. Op zo’n middag of avond kan er uitstekend aan de teamspirit worden gewerkt, zonder stress en met veel gezelligheid. Iedereen kan zich ontpoppen tot een ware kunstenaar. Lees verder…

Familiedag

Geplaatst maandag 2 januari 2017 by tien vu

Zin om iedereen van de familie weer eens te zien? Of ben jij dit jaar degene die de familiedag organiseert?  Bij ArtPub is er altijd wel een locatie te vinden die voor iedereen goed bereikbaar is.

Vanaf minimaal 8 ingeschreven personen kunnen jullie schilderen op een canvas doek van 40 x 50 centimeter. Je kunt van tevoren een schilderij uitkiezen uit onze collectie. Denk bijvoorbeeld aan de Dikke Dames, vrolijke kleurrijke dieren of Blond Amsterdam. Onze ArtPub-docent vertelt dan stap-voor-stap hoe je het schilderij maakt.

Bij onze locaties is het altijd mogelijk om vooraf of achteraf nog samen iets te eten of te borrelen. De familieleden die niet willen schilderen kunnen zonder inschrijving ook meekomen en iedereen aan het werk zien tijdens een lekker drankje.

Aan het einde van de workshop heeft iedereen zijn eigen schilderij die hij trots mee naar huis kan nemen!

Is het evenement bij jullie in huis of op een zelf gekozen locatie, dan nemen we natuurlijk alle schilder spullen mee. Uiteraard zijn jullie ook welkom op een van onze ArtPub-locaties. De prijs is exclusief hapjes en drankjes.

Andere feestelijkheden waarbij ArtPub je een gezellige avond kan bezorgen? Denk aan een babyshower, verjaardag of meiden avondje uit!

Contact

Wil je meer informatie? Neem vooral even contact met ons op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

schilder-6

Bewaren

Vrijgezellenfeest

Geplaatst maandag 2 januari 2017 by tien vu

Hoe leuk is het om met allemaal dames (of heren!) te schilderen met een glaasje champagne erbij tijdens een vrijgezellendag?Vanaf minimaal 8 personen kan dat bij ArtPub! We schilderen op een canvas doek van 40 x 50 centimeter. Je kunt van tevoren een schilderij uitkiezen uit onze collectie.

Denk bijvoorbeeld aan de Dikke Dames, vrolijke kleurrijke dieren of een ander vrolijk schilderij. Ook is het mogelijk om een naaktmodel te schilderen. Onze ArtPub-docent vertelt dan stap-voor-stap hoe je het schilderij maakt.

Aan het einde van de workshop heeft iedereen zijn eigen schilderij die hij trots mee naar huis kan nemen! Je kunt er ook voor kiezen om gezamenlijk één groot schilderij te maken. Dit is dan meteen een leuk cadeau voor de bruiloft als herinnering.

Is het evenement bij jullie in huis of op een zelf gekozen locatie, dan nemen we natuurlijk alle schilder spullen mee. Uiteraard zijn jullie ook welkom op een van onze ArtPub-locaties. De prijs is exclusief hapjes en drankjes.

Andere feestelijkheden waarbij ArtPub je een gezellige avond kan bezorgen? Denk aan een babyshower, verjaardag of meiden avondje uit!

Contact

Wil je meer informatie? Neem vooral even contact met ons op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

schilder-6

Bedrijfsinspiratie bij ArtPub

Geplaatst woensdag 21 september 2016 by tien vu

Ook voor het jaarlijkse bedrijfsuitje hebben wij de perfecte workshop. Als je eens wat anders wilt doen dan dineren of een bootcamp, biedt ArtPub de ideale combinatie van creativiteit en vermaak. Creativiteit laat een hele andere kant zien van je collega’s, bevordert de teamspirit en verlaagt de stress.

ArtPub is:

Laagdrempelig
Talent maakt niet uit – je verbeelding is genoeg

Gezellig
Samen met je collega’s eens iets anders doen

Flexibel
Wij komen naar de locatie van jouw keuze

Jij en je collega’s ontpoppen zich voor één dag tot kunstenaars, met een drankje binnen handbereik. Voeg daar een ervaren begeleider en een fijne locatie aan toe en de dag kan niet meer stuk! ArtPub kan jouw bedrijf een unieke ervaring bezorgen die feilloos aansluit op de wensen en behoeften van de groep.

Wij regelen alles voor je: schuif aan en laat je verrassen!

 

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, dan overleggen we graag over de mogelijkheden.

Contact

Wil je meer informatie? Neem vooral even contact met ons op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

schilder-6

Je hoeft alleen te reserveren en te creativiteit los te laten, voor de rest wordt gezorgd. Ezels, doeken, ideeën, verf en tips.

Loes Pieper, november 6, 2016

Mijn vriendin en ik hebben gezellig een avondje Droopy de hond geschilderd in Breukelen. Was heel leuk!! Voor herhaling vatbaar!

Marion Fontijn, april 1, 2016