Dikke Dames schilderen Workshop - Artpub

Welkom bij ArtPub creatief uitgaan

Wie kent ze niet? De razend populaire schilderijen van de Dikke Dames. Je ziet ze overal hangen in cafés, restaurants en huiskamers. Verschillende soorten en van verschillende kunstenaars. De Dikke Dames zijn altijd vergezeld van een glaasje wijn, hapje eten of een lekker taartje. De schilderijen stralen één en al gezelligheid uit. Dat zal het succes dan ook kunnen verklaren.

Dikke Dames Schilderen workshop

Wist je dat je deze schilderijen ook zelf kunt maken? Een nieuwe manier van creatief uitgaan. Het is het nieuwe concept van Artpub en ze organiseren verschillende schilderworkshops op locatie en daar zitten geregeld een workshop Dikke Dames schilderen tussen.  Zeg maar, je eigen gezelligheid creëren op canvas. Zo’n creatief-avondje-uit vindt plaats in een gezellige kroeg of restaurant. Dat is helemaal de natuurlijke habitat van de dikke dames. Neem een lekker glaasje wijn met een hapje en je bent helemaal in de juiste sferen om je eigen dames op je doek te zetten.

Deze Dikke Dames schilderen workshop kan je met vrienden, individueel of als bedrijfsuitje inplannen. Op de website van artpub kun je de activiteiten voor de komende maanden in de agenda nalopen op je favoriete schilderij. Voor een familiedag of vrijgezellenfeest is dit natuurlijk ook leuk. Neem dan even contact met Artpub op en dan kan er van alles geregeld worden.

Gezellige avond gehad en The Crazy Cow geschilderd in IJsselstein. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jessica Bus, september 3, 2016

Deze zondag was zo gaaf! Ik kende niemand, maar de band was gelijk goed. Iedereen dacht dat het nooit zou lukken, maar we hadden allemaal een fantastisch schilderij. Ik wil weer!

Treesie van den Bogaert, april 18, 2017