Algemene voorwaarden - ArtPub

Welkom bij ArtPub creatief uitgaan

 1. Het reserveren van een workshop houdt in dat u de toepasselijkheid van onze algemene voorwaarden aanvaardt.
 2. De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s, inclusief BTW voor particulieren voor bedrijven en inclusief eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen
 3. ArtPub behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.
 4. De prijzen van het product, zoals vermeld op de website, zijn voor ArtPub bindend voor de op dat moment door de klant verstrekte opdracht.
 5. Alle onderdelen en foto’s zijn onderhevig aan onze copyright richtlijnen.
 6. Workshops voor privé evenementen: er kan een optie worden genomen voor een workshop op een dag. Deze offerte is enkele dagen van kracht, afhankelijk van de workshop datum.
 7. Als u met minder personen komt dan opgegeven, wordt dat bedrag niet in mindering gebracht. Dit i.v.m. inkoop van materiaalkosten en reserveringskosten.
 8. Betaling geschiedt vooraf via de website.
 9. Bij de workshop zitten geen drankjes en hapjes. De workshop prijs is exclusief drankjes en hapjes.
 10. Als u met meerdere personen komt dan geboekt kunnen de mensen  niet meedoen met de workshop. Wij nemen de materialen per boeking/per persoon mee. Extra personen  moeten een ticket online bestellen.
 11.  Een wederzijdse schriftelijke bevestiging per mail voor een workshop is bindend, voor zowel ArtPub als de opdrachtgever.
 12.  Betaling: Het bedrag van de workshop dient uiterlijk 1 week voor de aanvang van de workshop betaald te zijn door overschrijving op onze bankrekening tenzij anders overeengekomen.
 13. Annuleringstermijnen: bij annulering een week van tevoren voor de workshop heb je recht op een tegoed bon.
 14. Bij afzegging op de dag of 2 dagen van tevoren zelf berekenen wij het gehele boekingsbedrag door en krijg je geen geld terug.
 15. Workshop op locatie: als we op locatie komen (naar de klant toe) dient zelf te zorgen voor: de tafels, stoelen, aanwezigheid van toilet en water en drankjes. Er komen extra reiskosten bij van 0,30 cent per km heen en terug.
 16. Komt de klant te laat op een workshop dan wordt de officiële eindtijd, zoals afgesproken, aangehouden.
 17. Komt de klant niet opdagen op een workshop dan is er geen recht op geld terug.
 18.  Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.
 19. ArtPub zal de door u verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk behandelen. Wij zullen de gegevens niet doorgeven aan derden. Bij het plaatsen van een workshop hebben wij uw naam en adres nodig om de factuur te kunnen opmaken. Voor statistische doeleinden worden bezoekersstatistieken van de site bijgehouden. Deze informatie is echter algemeen van aard en valt niet te herleiden tot de individuele bezoeker.

Super gezellige workshop in Breda! Wel flink doorwerken, maar een super resultaat Voor herhaling vatbaar!!

Nicolien Weijtmans, april 12, 2016

Ik heb net een ongelooflijk gezellige avond gehad bij de workshop in Arnhem. Goede kundige begeleiding en gezellige sfeer. Met als cadeautje een verrassend schilderij.

Suzanne Barthel, oktober 4, 2016